Preview Mode Links will not work in preview mode

Struntprat med Andreas & Johan

Jan 29, 2018

Vad har hänt med vår favoritbar Corner Club? Och vilka restauranger planerar vi att besöka framöver? Det och mycket mer pratar vi om i veckans avsnitt av Struntprat med Andreas och Johan.

Ursäkta det knäppande ljudet från Andreas mikrofon. Till nästa vecka ska ny utrustning köpas in och då kommer vi aldrig att...


Jan 22, 2018

Vem skulle klara sig bäst i en dokusåpa? Och varför söker inte Johan till Sveriges Mästerkock? Det och mycket mer får ni svar på i veckans avsnitt av Struntprat med Andreas och Johan.

Maila oss gärna till andreasochjohan@gmail.com


Jan 15, 2018

Teknik, doftljus, wifi på flygplan, morgonrutiner och havremjölk är bara några av sakerna som avsnitt 6 handlar om. Verkar det intressant? Ja men då är det bara att lyssna! Mycket glädje!

PS. Detta avsnitt kom ut i absolut senaste laget. Framöver ska vi försöka släppa det tidigare! :)

Maila oss gärna till 


Jan 8, 2018

Avsnitt 5 handlar om vett och etikett i köer, olika sätt att tacka på och semlor. Vi ägnar också större delen av avsnittet åt att prata om dieter efter ett önskemål från en lyssnare. Mycket glädje!

Maila gärna oss på 


Jan 1, 2018

Nytt år nya möjligheter! Vi pratar nyårslöften, kryptovaluta, tulpanmarknaden och mycket mer. Andreas testar dessutom Johans kunskaper om sina egna filmer. En perfekt start på året helt enkelt!

Maila gärna oss på